Eerste kwartaalcijfers Netent 2016

Eerste kwartaalcijfers Netent 2016

De uitbetalingspercentages van de spellen liggen al op ruim 97% maar toch heeft Netent in het eerste kwartaal van 2016 flinke winsten weten te behalen. Ontwikkelaar Netent kan nog meer winst behalen maar toch doet zij dit niet. Haar hoge uitbetalingspercentages blijft ze hanteren omdat ze in eenieders belang meedenkt. Hieronder leggen wij van je precies uit wat voor cijfers er door Netent gepresenteerd zijn en hoe hoog de stijgingen ontstaan zijn.

Mobiele markt heeft groot aandeel

Als we kijken naar de statistieken en bedrijfsresultaten die neergelegd zijn door Netent, zie je duidelijk dat vooral de mobiele markt een grote rol speelt. Dit komt door het feit dat veel spellen zowel in een online als Touch variant op de markt gebracht worden waardoor je altijd en overal kan spelen. Dit is voor Netent zelf ook erg gunstig want steeds meer mensen maken gebruik van smartphones en tablets. Toch is dit niet de enige reden want ook heeft de soort spellen die geproduceerd worden er veel mee te maken. Netent heeft altijd spellen van hoge kwaliteit op de markt gebracht en zijn altijd erg leuk ingericht op basis van het thema.

Cijfers eerste kwartaal

Nu je weet dat er hogere resultaten behaald zijn ben je vast nieuwsgierig naar de cijfers van het eerste kwartaal van 2016. Met een totaal van maar liefst 33,7% is de totale omzet van het eerste kwartaal van 2016 gestegen voor Netent. Dit is zeer hoog als we het vergelijken met vorig jaar, dit is een totale omzet van maar liefst € 258 miljoen euro! Uiteraard moeten hier nog wel alle kosten en belastingen afgehaald worden maar dan alsnog blijft er een netto resultaat over van maar liefst
€ 74,2 miljoen euro! Ook de aandeelhouders hebben voldoende profijt gehad met een rendement van maar liefst 1,86% per aandeel!

Hoge jackpots

Tijdens het spelen van de spellen van Netent kun je uiteraard winsten behalen maar wat het spelen nou pas echt interessant maakt, is het feit dat er hoge jackpots gewonnen kunnen worden. Ieder casino dat de spellen van ontwikkelaar Netent beschikbaar heeft in het spelassortiment biedt dezelfde jackpots aan, dit zorgt er voor dat de jackpots van deze ontwikkelaar wereldwijd beschikbaar zijn. Veel menen kiezen ervoor om te spelen voor de Netent jackpots omdat deze steeds hoger en hoger worden. Dankzij deze zijn er het afgelopen jaar al heel wat spelers miljonair geworden en daar zal ook zeker geen verandering in komen. Netent doet het als bedrijf erg goed en uiteraard zijn haar spellen ook zeker een gokje waard!